About us

Our company

Our Health Report

Our team

cms-img

Barbo-Toys repræsenterer underholdende kvalitets legetøj med populære Barbapapa, Mumitroldene, Smølferne, Miffy og senest vores nye flotte H.C.Andersen produkter med skønne illustrationer af Sidsel Brix. Udover at vores produkter har en stor læringsværdi, ser vi vores legetøj som en dekoration til børneværelset, så derfor er vores farverige produkter i god kvalitet og smukt design.

VIRKSOMHEDSPROFIL

Hos Barbo Toys bestræber vi os på, at vi og vores samarbejdspartnere tager ansvar og hensyn til arbejds-, miljømæssige- og menneskelige områder. Det gælder på både lokal og global plan.

Lokalt søger vi at skabe et godt og givende arbejdsmiljø ved at give vores medarbejdere gode arbejdsforhold, fleksible arbejdstider og mulighed for medbestemmelse.

På det globale plan besøger vi jævnligt vores samarbejdspartnere og holder os orienteret om deres arbejds-, miljømæssige- og menneskelige fokus i forhold til produktion, produkter og ansættelsesforhold.

For yderligere information om vores profil og CSR-politik klik her.

Udtalelser

Jeg bruger æskerne, når vi synger for at visualisere vores yndlingssange. Børnene begynder straks at synge, når jeg tager æskerne frem. De små figurer gør det lettere for børnene at huske sangene. Og når også de børn, der ikke kan synge endnu. Man kan nå flere børn på den måde.

Ulla K., pædagog i Rudersdal Kommune om My Little Toy Box serien.

Vi erstattede alle plastbiler med disse bløde biler. De kører godt, og og laver ikke støj. God til de yngste børn, let at holde, tiltalende forme.

Ulla K., pædagog i Rudersdal Kommune om Barbo Toys' skumbiler